شرایط بهداشتی توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر

1. در صورت پخت و پز بایستی هرگونه پخت وپز در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد.
2. کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت باشند و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت ضروری است.
3. مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه می گردد از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزارت متبوع است استفاده شود.
4. از فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت متبوع و سازمان دامپزشکی است استفاده شود.
5.ذبح و قربانی در جلوی هیئت انجام نشود.
6. از نمک های بسته بندی ید دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو در تهیه و پخت غذا، برنج استفاده شود.
7. در تهیه غذا از روغن های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده شود.
8. از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود.
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان